2012. február 21., kedd

Csak képek Maldívról by Zsolti













Csak képek Maldívról

5 megjegyzés:

  1. Előre bocsátom a következőt:
    ezt az üzenetet, már akkor megirtam, amikor még nem töltöttétek fel a két Maldivos blog bejegyzést. Csak hogy már megint mi történt?? Elfelejtettem a jelszót, és nem tudtam beilleszteni, de most sikerült belépni, igy ha már megirtam, akkor beteszem, és elküldöm. A tanulság egyben az is, hogy olvastok a gondolataimban! KÖszönöm, EZ JÓL ESIK!!!
    Tehát:
    Kis Ginzengek!!!
    Már maldívon nyomjátok 2 napja!!!! Alig várjuk az élménybeszámolót, és annál jobban a képeket, az elképzelhetetlen kék vízről, és vakítóan fehér homokról! Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, ha csak képeket töltötök fel, már azzal is bőven megelégszünk!!!! Csak küldjétek, mert nekem speciel kezdenek elvonási tüneteim lenni. :))) Napjában többször is nézem, hátha...
    Fürödjetek, snorizzatok, napozzatok, pihenjetek, unatkozzatok, (itt mondanám, hogy vedeljetek, dehát ugye...) zabáljatok, röhögjetek, fotózzatok, kamerázzatok, és persze ro-had-ja-tok meg (a napon)!!!
    Sokszor puszilnak titeket, a sanyarú sorsú, magukat odaképzelő itthoniak! Fater és Zsiiir

    VálaszTörlés
  2. Annak örömére, hogy jó pár nap elteltével végre be tudtunk lépni a blogba, megörvendeztetünk benneteket még egy bejegyzéssel, már reagálva az eddig leirt élményeitekre! NOS:

    HELLÓ KIS PUNCISZÁJÚ VIP-es BAGÁZS!

    Első és legfontosabb közlendő: ÉN alias Zsiros Ildikó, vagy Zsiiir, Il'Diko, vagy ahogy tetszik, kis hiján befostam, amikor megláttam azt a képet, ahol egy keskeny homokpadból, elszórtan nőnek ki valami tuja félék! :) Anita, remélem gondoltál rám, mikor ezt megpillantottad, mert te tudod, hogy ez a gyengém!!!! jajj, bárcsak ott lehetnénk, és láthatnánk, ez maga lehet a földi paradicsom!!!! Amúgy nagyon durva, pont ma volt a tv-ben egy műsor, hogy a mi kis magyar celebjeink, hol nyaraltak mostanság, és a Maldivról is volt egy komolyabb összeállitás. Hát mondhatom undoritó egy hely lehet ez! :) Tisztára mint a Balcsi!
    Nagyon nagyon jók a képek, nagyon komoly a viz szine, és a legjobb, hogy végre van Makimú és Anita közös fotóóóóó! És csajok, el ne felejtsetek pózolós tengerpartos, pálmafás képeket csinál(tat)ni magatokról!!!!!!!!!!!
    Szegény Klári, reméljük nem dobta ki a taccsot! Klári, ha szarul vagy, arra gondolj, ha hazajössz, fogsz te még arról álmodozni, milyen jó lenne ott Maldivon a speedboat-on kidobni a lecsót!
    Tényleg nagyon kedves lehet ez a Szukey, főleg, hogy a VIRÁGAIMMAL hintette be az ágyatokat... :)
    Végre látjuk halvány jeleit a barnulásnak. Eddig csak hosszú újjúba, garbóba, hosszú nadrágba és hasonlókba láthattunk benneteket, és megkérdőjeleztük, hogy tényleg olyan meleg van, mint ahogy mondjátok? :)))
    Reméljük jól sikerült a snorizás, és komoly dolgokat láttatok a mélyben, és hogy cápamentes az övezet!
    Ja, és nem gond, ha túl sok a kaja, fénypostán küldhettek ide is belőle...
    Nagyon köszönjük a 1,5 órás skypolást, nagyon kitettetek magatokért. Főleg, ahogy megláttuk, hogy Zoli a laptopot a kezében tartva, Klári pedig a magasból világitva... mindezt ilyen hosszan... KÖSZÖNJÜK!!!!
    Na eltesszük magunk holnapra, mert már éjjel fél1 van, ti meg lassan keltek, vicces.
    Ui: Andris elment és épségben meg is érkezett, minden ok!
    PU-SZIIII

    VálaszTörlés
  3. Mi is mindíg várjuk a hozzászólásokat,figyeljük vajon látjátok a bejegyzéseket,és ha van midíg jókat derülünk.Köszi
    Puszi a tujafélék alól :)

    VálaszTörlés
  4. Az első képen az egy idős meleg pár a vízben? Vagy csak félnek a cápáktól, vagy egyéb vízibiszbaszoktól és azért fogják egymás kezét??? :-))))

    Remélem hideg a víz... :-))

    VálaszTörlés
  5. A Freedom'90 én voltam. Csak béna voltam, és nem állítottam be.:-)

    VálaszTörlés