2012. február 25., szombat

Kovalam!



Reggel átugrottunk, a szemben lévő hostel kicsi éttermébe, egy kis kaja és kv reményében . Tökéletes gondoltuk, minden reggel, itt eszünk majd amíg itt vagyunk.
Átsétva az út túlsó oldalára ,már a szobánkban is voltunk make up, és első utunk a Vine shopba veztetett, persze riksával pia ok !!Otthon reggel 7 volt, mikor mi már alkoholos befolyásoltság alatt indultunk.
A fertőtlenítés megoldva. Go to the beach!!Egész napunkat a beachen töltöttük,óriási hullámok voltak, vissza a szállásra fürdés ès keresünk helyet, ahol vacsizunk .Életünk legjobb, legpuhább tintahalát és sea food tésztáját (sör az asztal alatt,kávés bögrébe töltve) Ja a kínaiak itt is tök hülyék, 20 perc volt a kaja megbeszélés, tapogatták, szagolgatták, majd a másik pólójába törölte... Angolokkal röhögőgörcsöt kaptunk... :)))
!Itt megjegyeznénk, Kovalam jobb mint Goa!!!!!Elfogyasztva ,indultunk wifit keresni most itt vagyunk és töltünk!!

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok Anita-Zoli.!
    Olvasgatjuk a blogotokat és nézegetjük a képeket Imrével.
    Ismét élményekkel gazdagottok-klasszak a képek.További jó kalandokat nektek:Eszter-Imre.

    VálaszTörlés
  2. Helló Tamási család!

    Nem tudom, megkaptátok e az sms-em, de biztos ami biztos ide is leírom, mert nagyon fontos információ!
    Miután túl voltunk a tavaszias, napsütéses, 15-17 fokos hétvégén, és már-már azt hittük, ennyi volt, végre VÉGE!!!!, ja és még a mocit is kicsit átmozgathattuk, a mai nappal újra kezdődik minden előről. :( Szakad a hó, és ami még rosszabb, megmarad!!!
    UN-DO-RÍ-TÓ!!!!
    Egyetlen dolog boldogít csak, hogy ha minden „jól” megy, ti sem maradtok le erről a gyönyörűségről… :))) Nehogy már megússzátok ezt a telet!!!!

    Nálatok most délután 4 óra lehet, remélem az alkoholos befolyásoltság esete most is fennáll!!!! :) Helyettem is!!!! Most eszembe jutott, amikor Koh Samuin kimaradt nekem egy KIS rész a hazaindulásnál. Na erre tessék vigyázni, vagy legalább csak az egyik! :)

    Örülök, hogy a kínaiak hozzák a formát! Előttem van az egész, ahogy leírtátok! Az a kis husi, ahogy bambán ott áll, k…a jót röhögtem rajta!!! Ezeknek tényleg elmentek otthonról…
    Zoli, mostanában olyan sok kávét iszol, nem gondolod??? :)
    Egyébként meg mit nem adnék érte, ha a hátam most így hámlana, GYÖNYÖRŰŰŰ!!!!

    Nem tudom most merre járhattok, de ha jól számolom ma már elhagytátok a szépséges Kovalamot, és elindultatok északnak… Várjuk a következő helyzetjelentést, és a képeket, ha megoldható…

    Búcsúzom ebből a gyönyörű fővárosból, LOVE BUDAPEST!
    Hiányoztok, most már gyertek HAZA!!!!!!!!!!
    Pu-Sziiii, ZSÍÍÍR

    Ui.: az esti pálmafás kép felső egyharmada nálunk is így nézett ki! BOCSSSSSSS! :)

    VálaszTörlés
  3. Halihóóó!
    Itt a napsütéses Budapest :-) ma nem esik a hóóó!
    Zsóti már dolgozik, még Én is :-) Anyának meg Apának mondtam minden okééés (nem tudom az SMS-m elmegyen é?)A képek szuperek (irigykedek nagoyn a sok jó kajára bár Anyci menűje jól esett vasárnap) tök jó a tandori (gondolom amiben a naan kenyér sül az) ilyet mi sem láttunk.
    A 35 órás repülés nagyon kemény volt hazafelé - a Bombay reptér írtó
    zsúfolt hajnalban az összes Európai járat 3 órán belül indul így elég nagy a tömeg a sorban állásnál átvizsgálásnál :-( hagyjatok időt rá !!! (C bejárat, a Turkish Airlines, kb a reptéri bejáratok közepe)
    De, ne sokat mert, kívül nincs szék csak a hátizsák :-) meg az "Indiai módi" (a csomagfeladás 02.00-tól van az 05.25 géphez) belül már sok szék van ... és bolt ... remélem addig még "beszélünk" ... Josephine szépen gyarapodik, jól érzi magát .... :-) Legyetek jók ha, tudtok és írjatok ha, van lehetőségetek ... millió pusza Nektek

    VálaszTörlés