2012. február 18., szombat

Elefánt fürdetés, Kumily

Kumily elefánt fürdetés
Mivel nem terveztünk nagy szabású programot, megengedhettük magunknak, hogy 10- ig aludjunk!
Utána kellemes reggeli a dzsungelben ,omlett, lekváros vajas kenyér, kefé, té...
Majd a szállás adóink fia Dean autójukkal elfurikázott minket az elefánt parkba, ahol igazán emberségesen bánnak az állatokkal .
Kiválasztottuk a programot,bár rájdolni nem akartunk, csak fürdetni, de csak csomagba volt. Jó legyen, rájdolnunk. Az elefántok beálltak, az egyiken volt párna kapaszkodókkal, a másikon viszont szinte semmi. Ühüm, ez érdekes. Mutatják Zolinak, hogy szálljon fel, van ott egy lánc a füle mögött , oda akassza be a lábát. De Anita, ő hova az isten nyílába üljön? Anita erős fejcsóválásba kezdett, na neeee, hát ezt nem, mibe kapaszkodok? Szőrén ülje meg az elefántot?Ezt hagyjuk! - De kifizetted! - mondják...
- Nem baj!!! Lehet gyalogolni?
Tök hülyének néztek... Hikomat európai nő!
Na jó, ha elfáradna az út során, szóljon és felszálhat az elefántra.
-Még az kéne, hogy velem együtt álljon fel... :)))
Így ki sétálva, ki elefántháton elindultunk a 20 perces túrára.
Az út kellemesen telt, bemutatták a fűszer növényeket, gyümölcsöket az erdőben, közben Klári csúszott egyre hátrébb az elefánton, de erősen markolta Zsolti nadrágját, így fenn tudott maradni. Zoli lábát csapkodta az elefánt a lapát füleivel!Anita alsó perspektívából készítette a fotókat! Forduló ponthoz érkeztünk, elkértèk a fényképezőt, kamerát Anitát a 2 elefánt közé állították. Az elefántok felemelték ormányaikat, illetve keresztbe - kasba kalimpáltak vele, Anitára hozva a szív bajt .Fotózkodás után vissza , s jöhet a fürdetés! Klári, Zsolti, Zoli levetkőztek hát és belevetették magukat a medencébe , a már fekvő elefánt mellé! Kaptak is három gyökérkefét.Serényen el is kezdték kefélni az elefàntot! Aztán az gondozó mondta , hogy üljenek a nyakára és a fülét is mossák ki alaposan! Közben Zsolti a hátsó fertályát rendezte le. :)) Miután mindenki mindent megmosott, az elefánt félig felült és megint a nyakába ültek. Klári bátran megkezdte a sort! Először még lazán viháncolgatott, de aztán kapott egy jó erős sugarú fürdőt az elefánt ormányából, hát meglepődtünk de mindannyian felettébb élveztük!!! Természetesen a többiek is megkapták a magukét!!!
Majd egy kellemes tea után elindultunk a fűszer kertbe, ahol pontos információkat kaptunk indiai fűszerekről, gyümölcsökről.
Többek között azt is megtudtuk , hogy a rózsa bors is ua-on tövön terem, mint a fekete és a zöld.Meg persze még egy csomó minden mást is.
Ezután a szállásra mentünk. Dean volt a sofőrünk, aki majdnem mindig megvárt minket, vagy ha nem vissza jött értünk.
Anitát elkapta egy lájtos hasmenés ( mert 2 napja nem ivott alkoholt) de a többiek elmentek vacsorázni, meg luksopingolni.Klári szebbnél szebb darabokkal tért haza , (külön a fiúktól, mert ők blogot töltöttek fel)
ahova a házinéni invitálta és vele is jött haza!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése