2012. február 25., szombat

Maldívtól Kovalamig!

Mielőtt elindultunk volna, kaptunk Sukey-tól teát és nyakláncot is mi lányok! Nagyon- nagyon kedves emlék,szívünkbe zártuk őt!!!
Elbúcsúztunk Zsoltitól és Kláritól ,szomorúak voltunk,sebtiben a repülőn, mert ők fent maradtak, mi pedig leszáltunk! Megint papírkitöltés sorbanàllás, majd természetesen utolsóként át jutottunk az ellenőrzésen. Pre paid taxi to Kovalam. Majd kiálltunk megvárni, hogy rágyújthassunk, kint persze körül vettek minket a taxisok és autoriksások hada,de mi álltunk a sarat already payed! Kb 15 km az út Trivardrumtól Kovalamig, ripsz ropsz ott voltunk a szálláson amit még a repülőn kinéztünk a l.p.-ből kiszállunk a taxis mondja arra, mi meg ok ok.
Szép kis kert házikókkal, konyha klíma tisztaság, hát ez biztos nem 300 r lesz, szívélyesen körbe vezetnek de mennyi az annyi? 900 no-no itt nem az van ! Mutasd hol láttad, mutatjuk, ja hát ez másik szám ez nem az de már csak 700! Köszi körünézünk. Sétáltunk és nem telt el 1 perc sem úgy, hogy ne szólítottak volna, csíp prájsz just Look :) megnéztünk egy párat, mind jó is lett volna, csak mi közelebb szerettünk volna a strandhoz, amit még nem is tudtunk tulajdonképp, hol is van. Végül megnéztünk egyet, ahol már hallani lehetett a tenger morajlását. 500no 400 unk van ok 3 éj 1200 ér itt maradunk! Deal! Megint papírkitöltés még cipőméretünket is tudni akarják, szuper! Cucc le irány nézzük meg hol is vagyunk! Úram isten, de jó hangulata van, és pont a naplementébe érkeztünk! Sajnáljuk, hogy Zsolti, Klári nem láthatja, ők repülnek. Sétálgattunk eggész sötétedésig, mire nagyon megéheztünk, nézelődtünk kersgéltünk, közben mindenhová szívélyesen invitáltak. Anita milött ettünk volna azért, shoppingolt magànak egy nacit juhhéjj:) Majd csörgött a telefon Zsolti hívott, kis herce hurca papírmunka után sínen vannak ! Megnygodtunk,mikor a legnagyobb szükségük volna ránk, akkor mi ott sem vagyunk, de megoldódott ez a lényeg! Akkor kaja, sarkallatos pont, sör legyen, már nagyon szomjaztunk, egy jó hideg üvegre. Persze még mindíg Keraláról lévén szó, itt prohibited, félve kérdezem a pincért, beer ? Fejbillegetés, megoldjuk, itt minden van, csak kéz alatt, ahogy régen nálunk az "átkosban"! Kisvártatva a pincérünk kihizott egy nagy bögrét, rajta tea felirattal, megérkezett a sör, majd amikor megittuk újra feltöltötték és még nem is kértek érte háronszoros átat, a kaja is finom volt, és a végösszeg is viselhető. Teli hassal haza, zuhany (van melegvíz) alvás , illetve csak akartunk, autó,motor,riksa,duda,kiabàlás, szúnyogok, meleg, ventillátor, holnaptól 10 elött nem fekszünk le mert nem lehet, szúnyogriasztót venni kell mert elfogyott. Végkimerültségben elájultunk mára ennyi csók :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése