2012. február 9., csütörtök

Érkezés vonattal Goára


Meglepő módon mindannyian jót aludtunk a vonaton, miután hermetikusan is lezárták az első osztály vagonját . Egész kipihenve ébredtünk mert a vonat úgy siklott a síneken, mint kés a vajon. Ahogy felébredtünk pattantunk az ablakhoz a folyosóra, ki merre látott! Hol vagyunk, hol kell leszállni, mennyi idő lehet még? Minden kiderült időben. A vonaton dolgozók adtak bővebb felvilágosítást, össze is barátkoztunk velük. Zsolti sikere azóta is töretlen !!!
A vonat több helyen is megállt akàr 10 percre is és ott volt alkalmunk leszállni helyi arcokat fotózni , megaflash volt!!! Tájékoztatàsként: az első osztály 3 air condicioned kocsiból áll, 3 fülke van benne , és 3 non air conditioned több fülkével azon nincs ajtó csak függöny, érdemes megvenni a jegyeket előre. A vonatozás nagyon nagy élmény volt!!!! :D Du. fél 2-re meg is érkeztünk Goára! :))
Prepaid taxival indultunk a lefoglalt szállásra. A taxis ajánlott egy másikat, olcsóbban , közelebb a tengerparthoz. Először megnéztük azt , de több kivetni valót is hagyott,elvetettük . Az általunk foglalt szálláson pedig csak egy szoba volt.Illegették- billegették a fejüket, de rájuk haragudni nem lehet. Szereztek egy másik szobát is egy közeli hotelben, de a terv nem ez volt így ezt nem fogadtuk el. Sofőrünk nézegette ujjait és mondta van még 2-3-4 ajánlata is ! Akkor hajrá! Let's go!Kb 1 óra alatt megtaláltuk a megfelelőt, ára a duplája volt a foglaltnak, de így sem volt drága 5000Ft/fő/éj ez egy nagy apartman,nem penészes szép kerttel! Tökéletes ! A következő 2-3 óra várakozással telt. A papírmunka...
Farkas éhesek lettünk elmentünk vacsizni.Eddig mindenhol sikerült jót ennünk és egyenlőre még hasmenést sem kaptunk! :D Majd ségálgattunk a parton, a főutcán, vettünk dinnyét aztán haza. Élveztük a mai napot is , viccesek voltak a nem várt fordulatok, de hát ez India!!! Egy kavalkád ami hihetetlen de vidámságot csal belénk!!! We love it!!!
Köszi az eddigi bejegyzéseket, majd ha tudunk válaszolunk! Sokat gondolunk mindannyiatokra!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése