2012. február 9., csütörtök

Goa 1. Nap


Reggel pontban 8 : 45-kor nyitottuk ki a bejárati ajtót , ez azért fontos, mert megbeszéltük az előző nap , hogy reggel 9-re hoznak 2 db robogót. 10:20- kor telefonáltunk, hol vannak már? Állítólag ott voltak 9-kor csak mi még aludtunk . De akkor most jönnek. Ok, jöttek is hoztak is 1 db robogót... :))))) A fiúk a tettek mezejére léptek felültek hát a robogóra a kölcsönzős fiú mögé. Pár perc múlva meg is jöttek a 2 robogóval aminek ára 1125 Ft/ nap volt .Na végre indulhatunk reggelizni!Kaja után irány a Baga beach, Goa legnépszerűbb strandja. Baga nagyon zsúfolt árusok tömkelege,káosz a tetőfokon! :)
A strand hosszan elnyúló arany színű homokos, pálma fákkal szegélyezett, szebb, mint az általunk ismert képeken!Itt töltöttük az egész délutánt pihenéssel!
Az indiai emberek nagyon kicsik,némelyik akkora, mint egy 10 éves gyerek, koruk megállapíthatatlan.A féfiak nem hordanak pólót az ing a menő, betűrve a nadrágba övvel, fessen.Sok nő visel szárit de sokan öltöznek "normális "ruhába ,talán fele-fele lehet.
Goán rengeteg fehér ember van.
Az indiaiak nagyon nyugodtak, csendesek,kedvesek, segítőkészek, kíváncsiak, még egy hangos szóváltást sem hallottunk. A közlekedés ennek pont az ellentéte, mintha mindenki megőrült volna, mindez a jobb oldalon...
Miután eleget aszalódtunk a napon és fürödtünk,sétáltunk a parton. Fotóztunk a parton, rengeteg helyi játszik, megy a krikett, röplabda, foci, egyebek...
Hazaérve megfürödtünk, átgurultunk Goára egy kicsit vásároltunk, de a fiúk nem bírták túl sokáig a kiképzést, pedig mindketten voltak katonák... :)))
Most éppen eszünk, újfent nagyon ízletesre sikerült a kaja választás.
Örülünk, mert ma sikerült először végre beszélni Ildikóval!Sikerült adnunk egy kis ízelítőt is korunk technikai segítségével !!!
Marika néninek üzenjük!A kutya lábára esetleg lehet zacskót húzni, vagy zsírral bekenni.
Olvastuk Timi hozzászolását,köszönjük a sok segítséget, még büszkébbek vagyunk rád!!!K&Zs
Sok puszi mindenkinek!!!

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük a csipetnyi Indiát!

    Nagy élmény volt a skypon videózni veletek! (A kamera itthoni oldalán még sosem voltunk, érdekes volt! :))
    Jó volt látni a boldogságot az arcotokon. Nagyon átjön, hogy milyen jól érzitek magatokAT, és hogy komolyan pihentek. Már Gyurinak és Andrisnak is lejátszottuk, nagyon tetszett nekik (az ajándék is, amit alig várnak hogy beüzemeljenek).
    Örülünk, hogy Zsoltinak a kemény évtizedek megfeszitett munkája meghozta gyümölcsét, és hogy mocskos módon kigyúrt testében egész India gyönyörködhet! :)
    Anita, az a kép, ahol 3 kisfiúval vagy, azért mondhattátok volna, hogy örökbe fogadtatok pár lurkót. A középső tiszta Zoli! :)
    És azt sem értjük, ha 30 fok van nappal, és 27 éjjel, akkor Anita miért van a képeken hosszú ujjúban és sálban?????? Lehet, hogy nem is Indiában vagytok???
    Andris azt üzeni, hogy nagyon reméli, hogy nem tudtok aludni a melegtől!!! "Hogy verjen le a viz titeket IS" De egyébként puszil mindenkit. (Gyuri is)
    Felhivtam ma Marika nénit (Ildikó) és elmondtam neki, hogy láttalak titeket, és MÉG egybe vagytok, ne aggódjon, minden a legnagyobb rendben, és majd megmutatom neki a videót is.
    Mai Budapesti hireink következnek, tollba mondja, Giorgio, a katasztrófa turista:
    - kisiklott a 41-es villamos a Móricz Zsigmond körtéren
    - ma egy 16 éves deg. hü. gyereket elütött a villamos, de kisebb sérülésekkel megúszta
    - a MALÁV a -25 fokos hideg hallatán befagyasztotta járatait
    - a takony odaszáradt a pofámra
    - szmogriadóra készül több település, ezért szmókingban van az egész város
    - Andris szerint Giorgio egy rimhányó romhányi
    folyt. köv. holnap

    Minden nap alig várjuk a bejegyzéseket és az újabb képeket, rendszeresen figyeljük! Rettenetesen hiányoztok, napjában többször is gondolunk rátok.

    Ez a bejegyzés valahol Budapest és Wien között született, merthogy Andrew is itt van az éteren, elkészül lassan az étterem...

    Ui.: Ja és megnéztük a youtube-on hogy milyen is az a BAGA BEACH, a mottónk ezután is: RO-HAD-JA-TOK MEG és mégegyszer megismételjük: RO-HAD-JA-TOK MEG!

    Uui.: fogadjátok sok szeretettel tőlünk CSAK NEKTEK azt a kis vidámságot, amit innen küldünk nektek az email cimetekre. Szeretnénk incognitoban maradni, "ÉS EZT MOST KOMOLYAN MONDOM!" Jó szórakozást hozzá!

    PU-SZIIIIII és ANDREW

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok Drága GYEREKEK!!!!!!!
    Nagyon jó olvasni a beszámolótokat és a képeket nézni.Azt hiszem megint sok élménnyel gazdagottok ezen az úton is. Reggel az első tevékenységem,hogy bekapcsolom a bloogotokat.Aztán Papának is felolvasom.Azért HIÁNYOZTOK!!!!!!!!! Továbbra is érezzétek jól magatokat(VIGYÁZZATOK-MAGATOKRA!!) SOK PUSZI:Anyu-Apu./Eszter.Imre.

    VálaszTörlés