2012. február 13., hétfő

Utazás Keralára


Reggeli ugyanaz volt,angol tí ház. Utána Pakolás hátizsákjainkba.(Gyűlik a cucc :D )
Szóltunk a taxisunknak jöjjön vissza 1 óra múlva, mert túl korán érnénk ki a repülő térre.Buzgón írta fejével a nyolcasokat és mondta: No problém, icc okké, icc okké...
Elindultunk hát.A sofőr mondta van két kuponja , menjünk be 2 shopba és azért műanyag széket kap. Nem bántuk, hogy bementünk, mert csodálatos kézi készítésű dolgokat láttunk. Zsolti útközben kicsit elgondolkodott és úgygondolta nem kell neki a reggeli úgyhogy útközben kirakta nem is csoda mert valami elképesztő ahogy vezetnek Megérkeztünk a repülőtérre.Gyors csekin. Majd egy óra várakozás. Olvasgattunk nézelődtünk, majd jött a felszállás, időnk sem volt elhelyezkedni már le is szálltunk Bangaloreban átszállás,esemény mentes! Hasonló gyors repülés már Kochinban vagyunk! Keresünk egy pre-payed taxit mondjuk majd kiderül a viteldíjak szállodákhoz vannak kötve sebaj, megkérdeztük melyik van köépen, NA oda kérjük :) taxisunk nagyon kedves de egy szót nem értünk abból amit mond!
Végül telefonálgat jobbra ballra, odaadja a telefont és leboltoljuk útközben a szállásunk, király itt semmit sem kell keresni minden megtalál minket:) Tök jó a szállás, lepakolunk irány kajálni! Fogunk egy riksát majd modjuk neki vigyen egy jót kajálni olyan helyre ahol ő szokott, nem hibaztunk olyan jó volt hogy ide még visszajövünk! Hazasétáltunk, közben egy áramszünet, az orrunkig sem láttunk, csak hangokat hallottunk aztán Anita elővette a telóját és azzal világított, király vol jó élmény nevörforget:) de hazaértünk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése