2012. február 5., vasárnap

Isztambul

Liszt reptér ceck in,lázasan integettünk az utolsó lehetőségig. A repülőtéri dolgozók viccelődtek velünk, ez meglepő itthon.Mi ennek önfeledt örültünk!
Duty free-ben, éppen pálinka kostoltatás, micsoda öröm!Hazai erősítőnkből vásároltunk is útra valót.Kisebbet vagy nagyobbat?-hangzott a kérdés.Elfogy,nem fogy el? Na jó vigyük a nagyobbat...A kaja, a Turkish airlines járatán meglepően finom volt.Előétel,főétel, desszert.Fogyasztás után szuszi,és már itt is vagyunk.Az isztambuli levegő,meglepően meleg volt.
A pálinka már el is fogyott.:)Utánpótlást beszereztük Jagermaister formájában.
Törökországban gét námber 212
Most pedig eljött az idő, hogy felszálljunk az Istambul-Mumbai járatra.Indiából jelentkezünk újra...:)))
Pussssszzzzíí mindenkinek

3 megjegyzés:

  1. OKÉ! TOVÁBBI JÓ UTAT. PUSZI NEKTEK.

    VálaszTörlés
  2. Hello szarháziak!
    Gondoltuk ideje regisztrálnunk a blogra, erre látjuk, hogy már meg is van az első bejegyzés a messzi távolból! Nagyon meglepődtünk, és nagyon örülünk, hogy ilyen hamar elkáprázattatok minket az infokkal és jobbnál jobb képekkel. Külön szeretnénk kiemelni Anita alvós nagy klasszikusát!
    Reméljük könnyen átvészeltétek a hosszabb utat is, és ahogy megérkeztetek, agyonvágott titeket a hőmérséklet, az illatok, az emberek... Nagyon jó szórakozást, élvezkedjetek!
    Amugy mióta elmentetek, annyira FURA! Már most nagyon hiányoztok!
    És reméljük azért megkérdezték tőletek, hogy: Káfété?
    Pusziiiiiiiiiiiii

    VálaszTörlés
  3. Halihó!!!
    Nagyon jó, piros pont a mai blogolónak, csak azt tudom mondani, hogy tovább szemetek! Sok sok extra szép látványt, felejthetetlen élményt és egy életre szóló életérzést kívánunk itthonról! Már most nagyon hiányoztok! Marika mamust/nénit tájékoztattam minden képről és betűről, kevésbé izgatott, mint a búcsú pillanatában, de egyszer csak meg nyugszik. :) Azt mondta, hogy már azt várja nagyon, hogy hazagyertek. Mondtam neki, hogy ti nem hiszem! :) Szóval hajráááááá, élvezzétek!
    Puszi

    VálaszTörlés